Julgåvor passar alla företag: Stora som små

Det fina med julgåvan är att den kan innehålla vad som helst. Det innebär att alla har råd att ge bort någonting till jul – oavsett budget eller storlek på företag. Är ni en veteran i er bransch eller en ny och fräsch fläkt? Låts oss guida er till de bästa julgåvorna för kunder och anställda.

Stort företag?

Om ni är ett stort och relativt etablerat företag så har ni säkert redan koll på det här med marknadsföring. Men det betyder inte att ni ska slappna av och låta det sköta sig självt.

Ligg i framkant och dela ut julgåvor till er breda kundkrets med er egna logga på. Det ger är ännu en kanal att sprida ert fantastiska varumärke – samtidigt som det är ett tecken på uppskattning och tacksamhet.

Se det som en prisvärd, enkel och smart förläning av ert redan fantastiska företag!

Sen kan det dock vara så att det kanske gått lite sämre på senaste tiden. Kanske så är ni i behov av lite förnyelse? Då passar julgåvan perfekt för er med. Genom att berätta för era kunder och anställda att ni bryr er om dem så är ni på god väg uppåt igen, samtidigt som ert varumärke får en boost i närvaro.

Litet företag?

Om ni däremot är ett relativt nytt och litet företag så kanske ni inte riktigt hittar er marknadsförings-nisch. Ingen fara på taket! Att ge bort julgåvor kan ha två syften:

  • Det visar tacksamhet och uppskattning.
  • Det har potentialen att sprida ert varumärke på produkterna ni ger bort.

Genom att dela ut julgåvor till kunder och anställda så visar ni er tacksamhet för att de för varumärket framåt, samtidigt som ert varumärke kan få en kick ut på marknaden.

Er budget, ert val

Men egentligen så spelar inte storleken på ert företag nån roll. Ni väljer såklart själva hur mycket ni vill lägga ner på era julgåvor och vilken effekt ni vill att de ska ha!