Förena nytta med nöje

Tänk på mottagarens behov och personlighet. Ett bra sätt att avgöra vad som är en bra julgåva att ge till kontorets medarbetare, är att se till er nisch. De flesta som jobbar där har förmodligen liknande intressen och befinner sig i snarlika forum.

Skulle du ge bort godis till ett gym?

Inte? Varför det? Jo, för att deras business går ut på att förespråka hälsa och träning. Om godiset inte har hög proteinhalt och lågt kaloriinnehåll så är det inte värt att slösa pengar på. Ge istället bort vattenflaskor med er logga på, som faktiskt kommer till användning och visar på att du är lyhörd. Människor blir alltid glada om de känner sig förstådda.

Skulle du ge bort muggar till ett kontor?

Ja, det låter som en bra idé. De flesta kontor har ett litet kök där kaffemaskinen tronar. Svensken dricker dessutom i snitt 3,4 kaffekoppar om dagen. Vad betyder det? Jo, att muggar med din logga på är det självklara valet som julgåva!

Är du osäker? Gåvokort går alltid hem!

Ge bort gåvokort. Det visar din uppskattning samtidigt som det inte kan gå fel. Ett gåvokort ger kunder, anställda och samarbetspartners möjligheten att själva välja vad de vill ha – från det valda gåvokortet.

Det viktigaste är att du känner dig nöjd och säker på att din gåva får gehör, samtidigt som du känner att du gjort ditt yttersta för att tacka för ännu ett arbetsår.

Genom att ge bort presenter som uppskattning så blir mottagaren mer positivt inställd både till dig och sina arbetsuppgifter och det betyder att till och med ditt företag går bättre – om du är givmild.

Sprid ert varumärke med era julgåvor

Livet är sannerligen en kedja av event – där du också kan dela ut julgåvor. Om ni befinner er på ett event i form av en mässa eller dylikt, så kan ni med fördel dela ut t-shirts till potentiella kunder.

Då har de något att bära under de lata lediga dagarna, samtidigt som ditt varumärke får en boost!